Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2008 01:25 - Твоите оpгазми
Автор: orgasm Категория: Тя и той   
Прочетен: 4869 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 15.07.2008 13:50


(С)ексклузивно! Разтърсващ оргазъм винаги – мисията възможна!

Какво е чувството да стигнеш до върха? Как по-често да изпитваш множествени оргазми? Кой е най-ефективният начин да свършите едновременно? Не спирай да четеш, за да научиш всички тънкости за постигането на най-разтърсващите оргазми, на които си способна!

imageКакво изпитваш по време на оргазъм?
На фона на силната, разтърсваща и върховна емоция – оргазма - думите звучат малко неадекватно. Всяка една за себе си го възприема по различен начин и въпреки че е трудно да се опише с думи, можем да направим опит.

"За да достигна до оргазъм, трябва да се концентрирам над някоя от фантазиите си. Често си мисля за неща, които никога не бих искала да ми се случат наистина... - споделя Лидия (24). - Най-любимата ми фантазия в момента е да си представям как приятелят ми сваля мацки в нощен клуб заедно с един негов познат. След това си представям как неговият познат прави секс с едно от момичетата, докато в същия момент прави френска любов на друго момиче на леглото над него. Опитвам се оргазмът ми да съвпадне с момента, до който съм стигнала във фантазията си. Поставям се на мястото на момичето и мисля за това, което тя изпитва по време на оралния секс.“

„Понякога дори и да съм супер възбудена, просто не мога да свърша, Силвия (21). - Трябва да се концентрирам. Ако наистина го искам, със сигурност ще избера проникването пред френската любов. И въпреки това обикновено точно оралният секс е най-честата причина да свърша. Предполагам, че е заради по-силната физическа емоция...“

Анелия (27) предпочита оралния секс. „Любимите ми оргазми са по време на френска любов. Когато започне да го прави, съм адски чувствителна навсякъде. След това усещането се изостря и се фиксира около клитора. Чувствам се адски разгорещена и когато започна да достигам върха, усещам как вагината ми пулсира и за няколко секунди ме обливат адски силни вълни. Понякога имам 3-4 силни спазми, а след това нищо. Друг път пък са последвани от по-малки вълни, които не са толкова начесто една след друга.“

„Когато използвам вибратор, оргазмът прилича на силен прилив на удоволствие, при което всичко е центрирано около клитора ми. Усещам силно обтягане, удоволствието нараства все повече, докато не почувствам как клиторът ми е на ръба да експлодира. Усещам спазми по цялото си тяло, а мозъкът ми действа на забавени обороти. След като свърша, изведнъж всичко става ясно, будно и оживено. Всичко се случва за по-малко време, отколкото ми трябва да си направя чаша кафе“, Ралица (19).

"Успявам да свърша по време на секс, но само ако съм много силно възбудена. Обикновено той е зад гърба ми и сексът е доста бурен. Изглежда, че ми помага, ако обгърне талията ми с ръце, така че пенисът му да е дълбоко вътре в мен, а движенията му кратки. Обзема ме непреодолимо усещане, което започва да обхваща цялото ми тяло. След това вълни от удоволствие се разпръскват по цялото ми тяло. Доста често се случва това да трае дълго време. Чувството е съвсем различно от това при клиторен оргазъм. Дори в началото не бях съвсем сигурна дали това е точно оргазъм, но всички момичета, с които съм го обсъждала, говорят за същите усещания при оргазъм. Емоцията е по-скоро по-обща, отколкото центрирана", Милена (26).

Как да получиш множествен оргазъм?
Ах, ти, ненаситница такава! За какво ти е повече от един оргазъм? Чакай... ние от Cosmo знаем отговора... защото можеш! Майката природа ни е наказала с бременността, менструацията и високите токове, но поне ни е дала един малък подарък в замяна – способността да изпитаме повече от един оргазъм по време на една сексуална сесия. При жените за разлика от мъжете фазата на посторгазменото отпускане не пристига толкова бързо, така че за нас е много по-лесно да се възстановим и да имаме няколко оргазма един след друг. Ето как да повишиш шансовете си:

imageОпредели "оргазмения си отпечатък".
Повечето оргазми следват един и същ образец, но светът е пъстър и всеки човек има своя индивидуалност, затова експертите твърдят, че всяка една от нас си има свой личен „оргазмен отпечатък“. Според една от теориите за женския оргазъм съществуват два различни нерва, които отговарят за двата „основни“ вида оргазми – клиторен и вагинален. Нервът на външните полови органи стига до клитора, а този на вътрешните води до вагината и матката. И двата нерва всъщност достигат до гръбначната връзка - факт, който обяснява защо жените могат да изпитат двоен оргазъм (клиторен и вагинален едновременно).

Има няколко фактора, които имат влияние върху оргазма ти: силата на вагиналните ти мускули, чувствителността на G-точката ти (или други вътрешни горещи точки), мотивацията ти да опитваш различни видове стимулация. Колкото повече начина да изпиташ оргазъм намериш (чрез мастурбация, орален секс, нормален секс и т. н.), толкова повече увеличаваш шансовете за множествен оргазъм.

Прави упражненията на Кегел.
Стягането на вагиналните ти мускули ще подейства супер благотворно за възбудата ти, защото изпомпват повече кръв към вътрешността на вагината ти. Освен това те водят до по-силни контракции, следователно и по-дълги и интензивни оргазми. За щастие този фактор е изцяло под твой контрол - просто трябва редовно да правиш упражненията си. Те отнемат едва няколко минути от времето ти и можеш да ги практикуваш абсолютно навсякъде. Какво представляват ли? Х-м-м, постави се в следната ситуация – пишка ти се, а в близост няма тоалетна. Същите тези мускули, които пристискваш, за да задържиш урината, са тези, върху които трябва да поработиш. Стягай ги за около 2 секунди, след това ги отпускай. Прави това упражнение по 20 пъти 3 пъти дневно.

Избери си от различни видове стимулация.
За да си осигуриш реални шансове за повече от един оргазъм, трябва да опиташ поне няколко различни видове стимулация. Например от френска любов премини към проникване, остави го да използва пръстите си, за да стимулира G-точката ти.

Опитай се да забавиш оргазма си.
Достигни до ръба, изчакай за момент възбудата ти да спадне и след това започни отново бавно да достигаш върха. Тази сексуална техника те тренира да задържаш високите нива на възбудата си. Не само увеличава количествата ендорфин, които отделяш, но и научава тялото ти да се поддържа в практически перманентна зона на удоволствието, а това увеличава възможността ти да свършиш няколко последователни пъти.

Как да свършите едновременно?
Абстрахирай се от хвалбите на дружките си - симултанният оргазъм изобщо не е често разпространен. Даже доста рядко се случва, така че, ако до момента не си го изпитвала, не се отчайвай. С малко повече практика и съветите на Cosmo ще успееш.

По начало жените и мъжете не свършват по един и същи начин. За жената е по-лесно да достигне върха чрез орална стимулация, докато сексът е най-лесният начин за мъжа. Времето също е доста съществен фактор – за да успеете да достигнете върха едновременно, трябва той да задържи възбудата си и през това време да направи така, че ти да свършиш по-бързо. Cosmo ще се погрижи да ти разясни как най-лесно да постигнете едновременния връх чрез секс, но това не значи, че трябва да пренебрегвате и останалите начини – петинг или 69...

imageОстави го да свърши първи и след това направи „едновременния“ оргазъм втори. Повечето мъже могат много по-добре да се контролират по време на втория рунд.

Колкото по-добре познава симптомите на оргазма си, толкова по-лесно ще му е да се контролира. Най-лесният начин да добие навик да определя нивото на възбудата си, е да му създадеш навици да определя статуса си (10 точки за самия връх и 0 за почти никаква възбуда). Ако по скалата на възбудата си се намира на 6, може да си позволите да продължите спокойно със заниманията си. Ако достигне осмица е време да намалите темпото, да спрете или да смените начина на стимулация. На повечето мъже им е много по-лесно да оценяват нивата на възбудата си по време на мастурбация, защото тогава могат изцяло да насочат вниманието си над тази задача. Много по-лесно се справя, ако възбудата му се намира между седем и осем. Това значи, че му е адски приятно, но относително добре може да се контролира все още.

Вкарайте и вибратор в играта. По време на секс използвайте „магически“ вибратор в зоната около клитора. Това е един от най-ефикасните начини да си осигурите едновременен оргазъм. Някои обаче се притесняват да внесат нещо „механическо“ в спалнята си, а и доста мъже не разбират цялата тази работа с вибратора и се чувстват леко застрашени.

Опитайте „бридж техниката“. Ако не си особено предразположена към техниката с вибратора, точно това е твоят начин, който повечето сексолози препоръчват. Главната идея е да стимулираш клитора си до една определена точка преди оргазма. След това го остави да поеме imageнещата в свои ръце. Това съвсем ефективно създава “мост” между стимулирането на клитора и усещането от секса. С други думи – той стимулира клитора ти, но главното усещане, което ти доставя, е от вагиналната стимулация.

Подбери внимателно правилната поза. Когато си отгоре или той е зад теб, най-лесно стимулираш предната стена на вагината си и се повишават шансовете ти да достигнеш голямото О. Някои мъже споделят, че когато жената е отгоре, им е доста по-лесно да контролират еякулацията си. За други пък прекрасната гледка, която се открива пред очите им, има точно обратния ефект. Подбери внимателно позата, подходяща за теб и твоята половинка и стискаме палци да не се получи обратният ефект.

Опитайте всичко наведнъж! Спрете се на поза, при която се стимулира предната стена на вагината ти. Позволи му да използва вибратор или просто ръцете си, за да стимулира клитора ти, докато е вътре в теб и целува врата ти, говори ти разпалващи думички или нещо друго, което знаеш, че те влудява...

Дръпни тестисите му нагоре. Ако решиш, че е много близо до върха, а ти все още не си го достигнала, съвсем лекичко дръпни тестисите му надолу или докато придържаш основата на пениса с ръце, го натисни лекичко надолу. Това помага при някои мъже, но други го намират за много неприятно.

от Cosmo

 cosmopolitan.bg




Гласувай:
0



1. krassy - mnogo e interesno:) polezni saveti
15.07.2008 13:28
mnogo e interesno:) polezni saveti
цитирай
2. orgasm - 1. krassy -
15.07.2008 13:49
Сексът, за да е добър, трябва да се изучава ;-)
цитирай
3. krassy - prava si,raboti se po vaprosa
16.07.2008 00:45
prava si,raboti se po vaprosa
цитирай
4. orgasm - 3. krassy -
16.07.2008 01:03
ха, така! ;-)
цитирай
5. анонимен - interesno e no nai dobria na4in za ...
27.09.2010 23:30
interesno e no nai dobria na4in za orgazma e sаs spodelqneto ne razni trikove pitai ia kak i haresva i i kaji ti kak haresvash i eksperimentiraite intimnite misli sa tabu za niakoi no sa razkovni4e za neveroiatni seks izjiviavania
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orgasm
Категория: Тя и той
Прочетен: 1276068
Постинги: 26
Коментари: 645
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031