Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2008 14:14 - Възможно ли е да имаш връзка и... вибратор?
Автор: orgasm Категория: Тя и той   
Прочетен: 5911 Коментари: 9 Гласове:
0



image 

Мислиш, че вибраторите са създадени, за да се забавляваш соло? Вече не е задължително. 60% от обвързаните мацки признават, че си служат с палавите джунджурийки и почти половината от тях не се свенят да ги използват заедно с гаджетата си.
imageКогато чуеш думата „вибратор“, си представяш някаква супер сложна вибрираща машинарийка, която има формата на фалос – така погледнато, никой нормален мъж не би спал спокойно до подобно изобретение... Е, време е да си избиеш тази картинка от главата, защото сексуалната революция не е подминала и еротичните играчки... От известно време те се появяват на пазара в най-разнообразни дискретни форми и размери, които ги превръщат в много по-приятелски настроени към двойките. Откакто вече не изглежда, сякаш между чаршафите присъства втори пенис, много повече жени са отворени към идеята да въвлекат своите вибропомощници в похотливите си занимания с партньора.

Тези палави джунджурии не само ужасно ще повишат възбудата ти, но ако сред огромното разнообразие се натъкнете на нещо, което с гаджето ти се чувствате удобно да ползвате, ще пречупите похотливата си рутина. Разбира се, сами трябва да прецените дали връзката ви ще спечели от малко повече електричество в спалнята. За да ти дойде на помощ, Cosmo ти подготви няколко горещи насоки как да отвориш пиперливата тема и гаджето ти да се съгласи на това ново, изпълнено с чувствени пулсации предизвикателство.   

Стъпка 1
Играта на играчките
Притесняваш се, че ако дори само намекнеш за въвличането на еротична играчка между чаршафите ви, гаджето ти ще се почувства ужасяващо? Вземи предвид следната статистика: 2/3 от мацките споделят, че гаджетата им са приемали нормално похотливите им аксесоари. Така по-скоро изпращаш позитивно съобщение, че обичаш секса и ти харесва да бъде по-редовен и интензивен. Всъщност много мъже биха искали да включат в похотливия екшън някоя джунджурия с батерии, но се притесняват да бъдат активната страна по темата.

Дори да вярваш, че „милото“ ти е достатъчно разкрепостен и ще приветства идеята, не можеш просто да извадиш играчката си по средата на същинската част – първо го обсъдете, за да си сигурна, че е заинтригуван. Подбери правилния момент, когато не сте, както майка ви е родила, за да избегнеш излишно напрежение. След това, за да не предизвикваш чувство на несигурност у гаджето си, го увери, че една играчка никога и по никакъв начин не би могла да се превърне в негов заместител. Разясни му точно колко добър е в леглото и колко те възбужда. Обясни му, че след като сексът с него е толкова прекрасен, не виждаш причина да не го отведете до следващото ниво и да експериментирате. Думата „вибратор“ може да предизвика кофти асоциации, така че се придържай към по-скромния термин „секс играчка“. Ако се съгласи да изпробва палавата ти идея, гледай да започнете с нещо малко и простичко – мини вибратор (т. нар. булит) или вибриращ стимулатор за пръст.

Стъпка 2
Нека играта започне... веднага!

Предигра в негови (и твои) ръце
Когато за първи път внасяте еротична играчка между чаршафите си, се придържайте към употребата й по време на любовната предигра, докато емоциите наистина станат супер интензивни... Така оставяте експериментите в начална фаза и двамата можете лесно да прецените как се чувствате спрямо новото си секс другарче.

Същевременно може да го използвате, за да разгорещите температурите в спалнята си. Едно от най-честите женски оплаквания е недостатъчно дълга предигра. Един вибратор може да ти спести доста време и да те докара до същата степен на възбуда като партньора ти, само благодарение на предварителната игра. За да достигне до оргазъм, на един средностатистически мъж му трябват седем минути, а на средностатистическата жена от 15 до 20 минути. С помощта на еротична играчка тя може да достигне до фазата на възбуда по-рано, така че хармонията по време на секс ще бъде удивителна.

За него също има предимства – новото другарче за секс му спестява доста „труд“ и ръката (или езикът) му няма нужда да се преуморяват, за да допринесат за палавото ти настроение. Вместо да ти доставя цялостен масаж, той има възможност просто да прокара по цялото ти тяло вибриращата вълшебна пръчица, докато достигне до най-горещите ти зони. А защо да не разчупи предварителните си маневри, като буквално вземе нещата в свои ръце с помощта на вибриращ стимулатор за пръст?

Чувствени вибрации
Щом се „сприятелите“ с новата си придобивка, можете постепенно да правите нови експерименти. Ако си като повечето мацки, най-вероятно и ти имаш нужда от малко помощ, за да достигнеш до оргазъм по време на секс. Едва 30% от жените успяват да достигнат до оргазъм само чрез секс. Повечето имаме нужда от допълнителна стимулация на клитора.

Вместо да избираш стратегически пози, в които да се докосваш до приятеля си или да го караш да ти помага с пръста си, предложи му по-бързо и лесно решение. Докато си отгоре или в поза doggy-style, може просто да придържа миниатюрна играчка – виброяйце например – към клитора ти. Така хем ще бъде доволен, че ти е доставил оргазъм, хем ръката му няма да пострада.

Освен всичко новата ви палава придобивка може да ви помогне в изпълнението на „мисията невъзможна“ - симултанния оргазъм! Ще се сближите повече и ще бъдете по-интимни от всякога.    

Два за един
Някои типове палава екипировка имат силата да стимулират теб и партньора ти едновременно. Ако ти се струва непохватно да прокарваш вибратора си напред и назад, можеш да намериш решение с помощта на тези мултифункционални машинарийки. Продукти като вибриращите пенис пръстени доставят удоволствие и за него, защото няма как да ги използваш сама. Бъди сигурна, че така ще премахнеш абсолютно всички притеснения относно вибраторите, които са го притеснявали по-рано.

Пръстенът върви ръка за ръка с мини вибратор (булит). Докато си отгоре, постави булита върху клитора си – така и двамата ще успеете да изпитате чувствените вибрации.

Най-добрите попадения сред вибриращите секс другарчета

Силиконов вибриращ пръстен: Пръстенът плътно прилепва около основата на пениса и има прикрепена към него миниатюрна вибрираща част, която достига точно до клитора ти. Пръстенът му помага да задържи ерекцията си по-дълго, докато вибрациите осигуряват твоето удоволствие.

Мини вибратор: Изглежда доста мъничък, но върши чудеса (при това оргазмени!). Придържай го в близост до клитора си и просто се радвай на прекрасната тръпка на удоволствие, която те залива.

Вибриращ стимулатор за пръст: Нахлузи го на средния му пръст и превърни тази част  от ръката му в истинска еротична играчка.

Виброяйце: Имайки за цел да стимулира клитора ти, тази мъничка джунджурия с батерии изглежда точно както гласи името й. Той може да го придържа към горещите ти зони по време на секс и да ти достави незабравим оргазъм с доста по-малко време и усилия.

Вибратор с дистанционно: Той може да контролира оргазма ти от съседната стая само чрез натискането на един бутон! Дръж вибратора близо до себе си или го плъзни навътре и той ще свърши абсолютно всичко останало!   

от Росица Шишкова  - cosmopolitan.bg





Тагове:   връзка,


Гласувай:
0



1. анонимен - имаш връзка с вибратора :))))
13.07.2008 20:26
имаш връзка с вибратора :))))
цитирай
2. orgasm - 1. Turbo4 -
13.07.2008 21:42
Да, възможно е. :-)
цитирай
3. orgasm - 2.анонимен -
13.07.2008 21:43
Имам двойна връзка ;-)
цитирай
4. fenris - ах ти
14.07.2008 08:14
изневеряваш значи!?
цитирай
5. orgasm - 5. fenris -
15.07.2008 13:10
Обаче, по равно ;-)
цитирай
6. fenris - да де
15.07.2008 13:37
то тройката май не се водеше изневяра!:)
цитирай
7. orgasm - 7. fenris -
15.07.2008 13:47
Нито четворката и т.н... ;-)
цитирай
8. анонимен - fenris
08.06.2010 14:09
orgasm написа:
Имам двойна връзка ;-)

vajno e da ti e gotino
цитирай
9. анонимен - fenris
08.06.2010 14:11
kogato ti e vatre e nai nai xybavo ako sa dva po dobre nali
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orgasm
Категория: Тя и той
Прочетен: 1275094
Постинги: 26
Коментари: 645
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031