Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2008 13:05 - Формата на гърдите определя характера на женaтa
Автор: orgasm Категория: Тя и той   
Прочетен: 4262 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 15.07.2008 15:32


imageimageimageimageimage  image

 

Женските гърди винаги са размътвали ума на мъжете. Жените, които природата не е надарила с голям бюст, завиждат на притежателките на щедри, стегнати и вълнуващи се гърди като заделят сума ти пари и време за да се сдобият с точно същите форми!

Сексолозите смятат, че гърдите на жената определят характера й дори в по-голяма степен и с по-голяма точност, отколкото зодиакът. Те класифицират формата на женските гърди като ги сравняват с различни плодове.

Жената с голяма и кръгла, напомняща диня, гръд, изглежда добра домакиня, но това не е така: тя обича да похапва и едновременно с това да бъде обожавана. Но такава жена рядко обича секса.

Мъжете, които обичат кокетиращите и непосредствени жени, трябва да обърнат внимание на тези, чиято гръд напомня лимон. Такава жена е пълна с жизнерадост и умее да се надсмива над себе си. Тя обича балансирания живот, без сюрпризи.

Гърдите с овална форма се сравняват с ананас. Жената, чиято гръд прилича на ананас, е интелигентна и увлечена по своята кариера, но, въпреки всичко си остава романтичка. Тя е много предана: който и да завоюва сърцето й, няма да загуби бързо любовта й.

Жената с гръд-грейпфрут е малко разпусната, но това не е признак на нейната сексуалност. Тя изглежда еротична, но всъщност е свенлива и обича домашния уют. Силно се привързва към партньора. Такава жена предпочита нежността пред секса.

Дамите, чиято гръд е с формата на портокал, също малко се интересуват от физическата страна на любовта. Те наят какво искат, но сексът малко ги привлича. “Портокалите” обичат разговорите и уредените партньорски отношения.

Жените с неголяма гръд, с формата на вишна, са най-обаятелните. Те са весели и обичат развлеченията, великолепни партньорки за всеки случай в живота, но от секса се интересуват умерено.

Жените с крушообразен бюст са най-любвеобилните Те са привлечени от любовта във всякаква форма. Тя може да е религиозна, но не може да живее без романтика.

А ето какво казва японският експерт по женски прелести, доктор Мицуга Шига. Той твърди, че по формата на гърдите може да се определи какво може да се очаква от една жена в леглото.

Според неговата класификация жените се делят на три групи:
1. Притежателките на големи гърди са оптимистични и жизнерадостни, чувствени и сексуално разкрепостени. Едрогърдите красавици са много изобретателни и инициативни в леглото. От партньора такива жени също очакват пълна разкрепостеност.

2. Жените с малки гърди са и по-малко темпераментни. Като правило, такива жени повече се безпокоят от въпроса дали им изневерява мъжът и колко често. Те не са особено придирчиви и, като правило, нямат високо мнение за собствената си персона.

3. Представителките на прекрасния пол, чийто размер на гърдите може да е нарече среден (2-3 размер), лесно се палят и се стремят да се наслаждават повече на секса. По думите на японеца, да се съди за характера на жената по нейната външност е много трудно. Единствената част от женското тяло, която никога не лъже – това са гърдите!!

image  

Немско проучване публикувано в New England Journal of Medicine и Weekly World News, твърди че мъжете които се вглеждат в женски гърди всъщност удължават живота си с години.

“10 минутно взиране в очарователните форми на звездата от “Спасители на плажа”, Памела Андерсън, е еквивалентно на 30 мин. аеробни упражнения”, казва геронтолога Др. Карен Уедърби.

Екипът воден от Уедърби, съставен от изследователи в три болници във Франкфурт, Германия, достигнал до тези резултати след 5 годишни наблюдения на 200 представителя на силния пол, половината от които били помолени да гледат женски бюстове всекидневно, а остналата половина - точно обратното.

За 5 години мъжете, които били оставени да гледат женски гърди показали по ниско кръвно налягане, по слаб пулс и по малък риск от артериални заболявания.

“Сексуалната възбуда подобрява функциите на сърцето и циркулацията на кръвта. Без съмнение: зяпането на големи цици прави мъжете по-здрави. Нашето изследване доказва, че гледайки формите на жените няколко минути дневно намалява на половина риска от сърдечен удър.” казва Уедърби, която дори препоръчва мъжете над 40 да прекарват поне 10 мин. в гледане на гърди с размер “D” или по-големи.

Тя твърди че това е точно толкова ефективно занимание колкото 30 мин. във фитес салона и същевременно удължава живота на мъжа с 5 години.

Това наистина е една сериозна причина да се забавляваме без да се срамуваме от среднощните ТВ предавания и списания като Playboy и Hustler!





Тагове:   определя,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. orgasm - 1. turbo4 -
15.07.2008 13:16
Сигурно, салатен ;-)
Или се нуждаят от пържене..
цитирай
2. fenris - хъм интересно и вярно
15.07.2008 13:38
опитал съм от всичките и определено е вярно!Крушовидните и лимоните рууулс! а какво да кажем за тези с форма на силикон?:)))))))
цитирай
3. orgasm - 3. fenris -
15.07.2008 13:44
На тях просто им пречат, ама не си признават :-)
цитирай
4. fenris - този отговор
15.07.2008 14:19
очаквах, благодаря ти!
цитирай
5. orgasm - :D
15.07.2008 15:03
А аз какво получавам? ;-)
цитирай
6. gothic - Както е казал народът - по добре ц...
14.08.2008 11:24
Както е казал народът - по добре целулит в ръцете, отколкото силикон по телевизията :))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orgasm
Категория: Тя и той
Прочетен: 1276618
Постинги: 26
Коментари: 645
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930