Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2008 15:02 - Защо някои жени могат, а други не (+16)
Автор: orgasm Категория: Тя и той   
Прочетен: 68212 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.07.2008 15:43


     

 

Жените притежават способността към практически неизчерпаемо сексуално удоволствие. Все пак, макар, че всички жени имат способността да стигат многократно до оргазъм, много от тях не го правят или не го правят редовно. Какво е различното, което правят жените с многократни оргазми?

 

1. Самозадоволяване. Процентът на жените с многократни оргазми, които мастурбират е по – голям, както и процентът на тези от тях, които са достигали до оргазъм, когато са били по – малки. Посочените преживявания в по – ранна възраст създават условен рефлекс в тялото и така го карат да свикне с оргазмите. Въпреки, че не можем да се върнем назад и да променим преживяванията си от детството, със сигурност сега можем да направим така, че да имаме повече оргазми, което ще създаде условен рефлекс в тялото и то ще го прави отново и отново. Тялото работи по силата на навика. С натрупването на опит създаваме нервни връзки, обслужващи навика, благодарение на които тялото знае как да действа. Оргазмът не е нещо по – различно от един навик на тялото. Колкото повече го получавате, толкова повече можете да го изживявате.

 

2. Познаване на ерогенните зони. Жените с многократни оргазми са сексуално по – любознателни. Те са изследвали или са позволили на своя партньор да изследва техните ерогенни зони. Те познават местата от тялото си, които ги карат да изпитват удоволствие. Когато изпълнявате упражненията вие ще откриете своите точки на удоволствие и ще помогнете на своя партньор да ви доставя удоволствие.

 

3. Физическо и мисловно стимулиране. Жените с многократни оргазми стимулират своя клитор по време на секс или карат своя партньор да го прави. Те оптимизират и стимулирането на чувствителните места във вагината. Освен това по – често търсят и получават стимулиране на зърната и възбуждат ума си, използвайки сексуални фантазии, еротични филми и литература.

 

4. Да помолиш за това, което искаш. Жените с многократни оргазми не се притесняват и срамуват да помолят партньора са за това, което знаят, че ще им достави удоволствие. За тях е по – вероятно да дават и да получават орален секс. Освен това стимулират или карат своя партньор да стимулира различни ерогенни зони едновременно. Смесват и допълват своята стимулация, съчетавайки стимулацията на зърната и на клитора, на клитора и с дълбоката вагинална стимулация или със стимулирането на точката G.

Не е загадка, защо тези жени са в състояние да получават многократни оргазми. Те по – често стимулират всички свои най – чувствителни области и имат партньори, които с желание правят същото. А как стоят нещата при вас? Като използвате съветите от жените с многократни оргазми и уменията, които вече сте усвоили, дадените по – долу девет стъпки ще ви помогнат да достигнете до многократни оргазми, винаги, когато желаете това. Ако желаете да имате многократни оргазми със своя партньор е добре да го насърчите да се запознае с тази кратка програма.

 image

9 стъпки 

 

1. Трябва да вярвате. Оргазмите не се случват между краката. Те се случват между ушите. Много жени, които си мислят, че не могат да имат многократни оргазми, откриват, че това не е така, когато „случайно” стигнат до втори оргазъм. Трябва да вярвате, че можете да имате повече от един оргазъм и съзнателно да се стремите към него.

 

2. Включете ума. Въображението ви е основен инструмент затова не забравяйте да го използвате. Помнете, че колкото по – възбудена се чувствате, с толкова по – голямо количество сексуална енергия разполагате и толкова по – лесно ще ви бъде да имате многократни оргазми. Създайте подходяща обстановка със свещи и благовония, които стимулират чувствеността ви. Ако определени места или части от деня ви действат по – еротично, в такъв случай го правете там и тогава. Ако желаете прегледайте еротична литература и филми. Дайте ги и на своя партньор и това може да се окаже приятна прелюдия към секса.

Колкото по – интензивен е фантазния ви живот, толкова по – лесно ще е да увеличите своята възбуда, когато желаете. Въпреки, че фантазията е важна част от самозадоволяването и секса, фантазирането за някой друг, а не за вашия партньор, докато правите секс с него не е желателно. Даоисткият секс усилва финото размесване на сексуалните енергии на двамата партньори, обновявайки физическата и духовната сила на всеки от тях. Ако мислено не сте със своя партньор, този енергиен обмен не може да се осъществи. Това не означава обаче, че не можете изобщо да фантазирате, докато провите секс. Единственото изискване е емоционално, мисловно и духовно да бъдете със своя партньор.

 

3. Стимулиране на многобройните точко на удоволствието. Ако докосването на извивката на ушите ви побърква, ако милването на вътрешната страна на китките ви кара да потръпвате от удоволствие, галете тези места по време на самозадоволяването или разкрийте тайната на своя партньор. Смученето на пръстите на ръцете или на краката е чудесдна увертюра към по – интензивна стимулация. За повечето жени стимулирането на зърната на гърдите е извънаредно възбуждащо. В действителност някои жени могат да получат оргазъм единствено чрез стимулиране на зърната на гърдите. Може да стимулирате своите зърна по време на самозадоволяването или докато правите секс с партньора си.

За повечето партньори в секса ще е извънаредно еротично да ви гледат как се възбуждате сама. Жените са твърде различни по отношение на чувствителността на зърната и на начина, по който харесват да бъдат докосвани. Име жени, които предпочитат нежното като перце докосване. На други доставя удоволствие стискането и дърпането на зърната, силното смукане или въртене на зърната. По правило повечето жени харесват по – леките докосвания, докато все още не са силно възбудени и по – интензивното докосване, когато са по силно възбудени. Важно е да покажете на партньора си как харесвате да бъдете докосвана и непрекъснато да му подавате обратна информация, вербална или невербална, за това, което предпочитате да прави с вас. Помнете, че всички ласки на тялото ще събудят вашата сексуална енергия или дзин и ще направят по – лесно достигането до втори, трети или дори четвърти оргазъм.

 

4. Пътят на езика. Ако вибраторите са най – лесния начин за жените да получат оргазъм по време на мастурбация, то оралния секс е най – лесния начин за тях да стигнат до оргазъм по време на секс със своя партньор. Огромното удоволствие от директното стимулиране на клитора с меката гъвкава повърхност на езика и смученето с уста е трудно да бъде надминато. Днес много повече двойки практикуват орален секс отколкото преди 40 години, но все още има партньори, които поради различни причини не са превърнали оралната симулация в активна част от своя полов живот. Дискомфортът по отношение на оралния секс може да е от страна както на даващия така и на получаващия.

С изненада установяваме, че самите жени се чувстват по – неудобно относно идеята за орален секс в сравнение със своите партньори. Основното причина за това безпокойство изглежда се корени в мисълта, че „там е мръсно.” Може би не знаете, че разнообразието и концентрацията на бактерии в устата на човека е по – голяма от тази в областта на вагината и перинеума. Ако се къпете редовно, половите ви органи със сигурност са достатъчно чисти за целувките на вашия партньор. Вагината сама почиства себе си доста ефикасно, поставянето на всякакви други вещества в нея за „освежаване” само ще наруши нормалния баланс. Ваганилните секрети на всяка жена има своя специфична миризма. Тази миризма се мени в течение на месеца успоредно с хормоналните промени.

За повечето мъже тази миризма е приятна, а на много от тях им действа възбуждащо. Има биологични и еволюционни причини поради, които това е така. Единствения случай, когато вагината на жената е с неприятна миризма е когато тя има някаква инфекция. Ако имате повишено отделяне на секрет и/или неприятна миризма трябва да отидете на лекар. Ежедневните превръзки не са решение на проблема.

 

5. Възбудете се сама или накарайте своя партньор да ви възбуди до точката на слабо или средно желание и след това прекратете стимулацията, така че желанието да намалее, но не и да изчезне напълно. След това отново усилете стимулацията. Продължете бавно да повишавате нивото на своята възбуда и леко да я намалявате преди оргазма. Това ще увеличи силата на вашето удоволствие и когато достигнете до оргазъм, сексуалната енергия ще бъде много силна. Веднага след оргазма започнете нова стимулация, за да подържате нивото на своята възбуда. Използването на техниката за възбуждането и неговото прекратяване ще ви позволи да достигнете до нов оргазъм.

Някои жени откриват, че техните сензитивни точки /вагина, клитор, зърната на гърдите или нещо друго/ веднага след оргазма са свръхчувствителни. Ако и с вас е така, помолете партньора си да спре стимулацията за малко /не повече от 30 секунди/ и след това да продължи да ви възбужда. Ако изчакате прекалено много след първия оргазъм, тялото ви може да се охлади, след което достигането до втори оргазъм е малко вероятно.

 

6. Точката G. Наистина си струва времето, отделено за опитване на различни ъгли за проникване с пръсти, пенис или изкуствен член, за да разберете къде се намира тази точка или да откриете и други специфични точки във вагината. По време на полов акт една от най – добрите пози за стимулиране на точката G е когато мъжът прониква откъм гърба, а жената е на лакти и колене или лежи по корем. Това позволява на мъжа да използва малко по – плитки прониквания, с които стимулира точката G. Обикновено тази точка се намира само на няколко сантиметра навътре във вагината, върху предната стена на вагината.

 

7. Използвайте своя СО мускул. Контракциите на СО мускула са едни от основните методи, които даоистките експерти използват, за да накарат сексуалната енергия да се движи в тялото.

 

8. Едновременно стимулиране на клитора и вагината. Когато пенисът на мъжа прониква в женската вагина, той стимулира директно своя най – чувствителен орган – главата на пениса, докато нейният се стимулира само индиректно. Добре е по време на половият акт да стимулирате сама клитора или да помолите партньора си да го прави. Можете също така да го помолите да ви стимулира с вибратор преди или по време на секса.

 

9. Взаимопощ и подкрепа. Да помолите партньора си да направи това, което вие желаете е от изключително важно значение за вашата способност да получавате оргазъм. Струва си да припомним, че успехът на вашата връзка зависи от цялостната ви способност да общувате открито и свободно със своя партньор. Това, което става в спалнята не е нещо отделно от останалата част от вашия живот. Вашият партньор от своя страна трябва да се интересува и да се стреми да ви помогне да достигнете до оргазъм.

От друга страна, някои мъже вземат така присърце задачата тяхната партньорка да получи оргазъм или много оргазми, че приемат като личен провал липсата на такъв. Въпреки, че такова отношение представлява известен прогрес в сравнение с партньора от типа „изсумтява и се обръща на другата страна”, все пак партньор, който е обсебен от идеята да ви помогне да стигнете до оргазъм няма да ви помогне да го сторите. Бъдете внимателна и споделяйте с партньора си това което харесвате и което искате, а не какво не харесвате.

Приказки от рода на „Престани с това” или „Това ми причинява болка” или „Не го правиш както трябва” ще имат неприятен ефект. Резултатът е обикновено наранени чувства и отдръпване. Ако партньорът ви се опитва да ви достави удоволствие е важно да не сте критична към неговите опити. Ако ви е трудно да разговаряте с вашия партньор по време на секса и ако това нарушава вашата концентрация върху удоволствието, използвайте невербални звуци и говорете за това по – късно. Но не забравяйте да говорите за проблема. Колкото и трудно да ви се струва в началото това е важно за заздравяването на вашата сексуална връзка и за връзката ви като цяло. 

sexnature.org

 

 

  

 





Тагове:   Могат,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orgasm
Категория: Тя и той
Прочетен: 1276562
Постинги: 26
Коментари: 645
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930