Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2008 02:24 - Младият любовник
Автор: orgasm Категория: Тя и той   
Прочетен: 5302 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 30.07.2008 02:38


Той е внимателен, нежен, изпълнен с енергия. Жизнен е за десетима. И не изглежда уплашен от нарастващата женска "власт". Връзката няма да трае дълго, но докато сте заедно, знаете, че ще ви е много добре.


На жените днес все по-често им се случва да изживяват любовен роман с много по-млади от тях мъже. Защо се получава така?

image

Четиридесетгодишните дами, разведени или неомъжвани, в търсене на "точното" попадение се сблъскват с 30-годишни младоци. Те не страдат от такива предразсъдъци като по-възрастните адамовци, които се боят от успеха на жените, превземащи все нови и нови територии.

Възпитанието на мъжете в "зряла възраст" е по-консервативно, а това не е много по вкуса на модерните разкрепостени жени.

Според думите на четиридесетгодишните дами връстниците им от силния пол се държат като "старци": нагласата им към живота е песимистична и те са настроени прекалено скептично към всичко. Често си спомнят за по-близкото или по-далечно минало с горчивина в гласа... Досадно, нали?
Освен това консервативното им възпитание ги кара веднага щом излязат от ресторанта, да се стремят да поемат ситуацията в свои ръце.

Има детайли, които са изцяло в полза на младите любовници: телата им са гладки и стегнати. Двайсет и пет годишните могат да се възбудят отново само броени секунди, след като вече са стигнали до оргазъм.
Те се интересуват от всичко и свободно говорят с жените за книги, филми, работа, мъже и жени на равнопоставени начала, без някой да се опитва да се наложи над другия. Те са енергични, сексуалното им желание и сексуалната мощ е впечатляваща, а ентусиазмът им по отношение на живота предизвиква възхищение.
Интелектуалното им любопитство изглежда безгранично. Но най-ценната им черта като че ли си остава спонтанността.
Спонтанност, от която по-възрастните мъже са лишени, тъй като са по-обиграни и държат да се покажат като такива.
По-зрелите жени имат по-силно еротично излъчване, вълнуват се от душевните състояния на младока до тях и смело водят играта, но не го правят агресивно.
Според повечето млади мъже, докато техните връстнички, двайсетгодишните, си губят времето в сложни разсъждения какво да правят с живота си, зрелите жени имат съвсем ясни идеи в главата си.

А какво казват четирийсетгодишните дами за своите връстници?
Днес мъжете остаряват по-бързо в сравнение с жените, твърдят повечето дами. Четирийсетгодишните господа са по-праволинейни и сковани. Оставят се на течението на живота и свиват безпомощно рамене в случай на неуспех. По-примирени са. Само най-гъвкавите и най-енергичните изплуват на повърхността, другите губят вяра в собствените сили. Жените днес пък са във вечен пубертет. По ум са винаги на 20 години. Ето защо младите мъже им допадат: те са настроени на същата "честота" - изпълнени са с енергия, ентусиазъм и кроят дръзки планове за бъдещето.

Ето какво споделя 35-годишна журналистка:
"По-възрастните мъже те обожават, защото имаш съвсем конкретна роля в обществото. Защото си главно действащо лице в дома, майка, съпруга, жената, при която се връщат след работа. Обаче не те възприемат като колежка. Не знаят как да се държат с икономически експерт. По-младите мъже те обожават и точка!"
И продължава:
"От известно време живея с 28-годишен мъж. Особено в сексуален план съм повече от удовлетворена. В повечето случаи моите връстници или по-възрастните мъже са с намалена сексуална мощ и по принцип нямат особен интерес към секса. В това отношение младите са много по-отворени и обожават да изучават точка по точка женското тяло. Аз изпитвам много по-голямо удовлетворение от партньора си, но за него това не е проблем."

Една от причините младите мъже да са толкова привлекателни е, че са били отгледани от независими жени - хипита, феминистки или разведени майки, благодарение на които са си изградили нетрадиционен образ за жената. Не очакват тя да се грижи за тях и са готови да я приемат като равнопоставена.

Но все пак връзката с по-млад мъж има един сериозен недостатък: бъдещето не изглежда така розово, защото идва време, в което тя ще чукне 70 години, а той - 57.
Опасна разлика!
Той ще иска да има деца, когато тя ще е вече стара, за да стане майка. И на тази възраст двамата най-силно ще усетят неодобрението на околните.
Би трябвало да се запитаме дали възрастните жени искат да излизат с по-млад мъж заради удоволствието от докосването на гладка кожа и стегнати мускули?
Жените биха били лицемерни, ако отрекат това. Но класическата двойка възрастен мъж/млада жена изглежда донякъде старомодна. Допринася за продължаването на човешкия род, но в същото време засилва властта на мъжете и женската зависимост.
Двойката възрастна жена/млад мъж е точно обратният случай.
Тя се обявява срещу биологичните закони. Тук възниква обаче един въпрос: дали ще има достатъчно мъже на върха на сексуалната мощ, които да задоволят всички зажаднели за нови тръпки жени? И как ще свършат по-възрастните адамовци, които губят косата и потентността си и с надежда поглъщат посочената доза виаг-ра? Може би пък те ще "отварят" младите жени за тънкостите на любовта и на секса?
Човечеството не може да върви срещу биологичните закони.
Мъжете ще продължават да се женят за по-млади от тях жени, които да могат да им народят деца. Защото по-младите мъже все пак предпочитат като цяло да се женят за свои връстнички. Защото въпреки всичко повечето мъже искат да контролират ситуацията. Ала връзката възрастна жена/млад мъж може да се окаже пълноценна алтернатива на традиционния тип двойки. В края на краищата жените стават майки все по-късно и един 28-годишен мъж може да създаде без проблем семейство с четиридесетгодишна жена.
Наблюдава се промяна в традиционните роли - жените са финансово по-независими, а мъжете вече не са задължително глава на семейството.
Рискова ситуация? Със сигурност. Но като си помислим, че половината от браковете завършват с развод, ето че никоя връзка не е лишена от рискове. Във всеки случай не е лесно да се намери решение на сложните, но и приятни двубои между половете. Дългогодишните битки за власт не могат да бъдат решени с преодоляване на проблема с възрастта. И все пак връзката с по-млад мъж, така както и с мъж от друга социална класа, раса или култура може да открие пред жените нови хоризонти. Това е ценен опит, който ще помогне на дамите да разберат, че щастието е многолико...


http://www.youtube.com/watch?v=fDRnNMLF8TA&feature=related



Тагове:   младият,   любовник,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Напълно вярно
30.07.2008 10:48
Време е и бабите да пипнат нещо младо, не само старците, както бе досега
цитирай
2. orgasm - 1. eklisiast -
30.07.2008 11:31
Животът предоставя възможности ;-))
цитирай
3. gothic - Но има и 40 годишни, които сега са в ...
14.08.2008 11:45
Но има и 40 годишни, които сега са в по-добра форма, отколкото са били на 20. И предпочитат връстнички пред тийнейджърки...Аз съм един от тях...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orgasm
Категория: Тя и той
Прочетен: 1275087
Постинги: 26
Коментари: 645
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031