Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2008 11:26 - Ръководство по орален секс
Автор: orgasm Категория: Тя и той   
Прочетен: 7471 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 30.07.2008 12:06



Добър Наръчник - изглежда написан с чувство за удоволствие към този незаменим елемент от хубавия секс!

Това е кратко ръководство за това как да правим орален секс. Оралният секс е най-висшата форма на сексуална близост с която можем да покажем чувствата си към партньора. Това ръководство е предназначено за жени.

Урок 1:

Оралният секс е едно от най-големите удоволствия, които една жена може да достави на партньора си. Дори партньора ви да не ви е молил открито за това, то бъдете сигурна, че той го желае.

Първо погледнете пениса. Нямам предвид бърз повърхностен поглед. Отделете достатъчно време да предразположите партньора си. Мъжете са особено чувствителни когато става дума за пениса им. Помолете партньора си да легне по гръб. Хванете пениса му в ръка и го ПОГЛЕДНЕТЕ. Вероятно в този момент партньора Ви ще получи ерекция. Когато започнете да го докосвате пенисът му ще става все по- твърд. За да разгледате добре основните му части пенисът трябва да еректирал - може и да не е твърд. Отделните му части са много чувствителни на стимулация с устни и език. Първото което ще забележите е дали партьора Ви е обрязан или не. Обрязването не е универсална практика и си има предимства и недостатъци от гледна точка на оралната стимулация, която е върховно удоволствие за любимия ви. След това разгледайте целият орган. Стволът на пениса е съставен от 2 полутела, които при ерекция се изпълват с кръв. Грубо казано тези 2 полутела приличат на кремвирш или наденица разцепена по дължина и заедно образуват ствола на пениса. Във горната му част има удебеление, което е с по-голям диаметър ( не винаги ) от останалата част от ствола. Това е "главата" на пениса. Мястото където главата се съединява със ствола на пениса е най-чувствителното място у него. Точно там трябва да насочите вниманието си когато правите орална любов. Ако разгледате главата от всички страни ще забележите мястото където двете части на тези полутела се съединяват ( долната част на главата ). Ако партньора ви не е обрязан там е прикрепена и кожата която покрива главата на пениса когато той не е еректирал. Това е най-чувствителната част в цялото тяло на един мъж. Вие можете да докарате партньора си до оргазъм като просто долепите нежно езика си директно до това място. Отделете време да си поиграете нежно с главата на пениса и зоната около нея. Под главата е стволът на пениса. Стволът не е снабден с много нерви и поради това не възбужда много мъжа при орална или ръчна стимулация. Запомнете, че 99% от възбудата при мъжа идва от стимулация на главата, а не на ствола на пениса. Много разпространена заблуда при жените е да мислят, че смучейки ствола на пениса и движейки глава нагоре и надолу възбуждат мъжа. Мъжът се възбужда при този вид стимулация защото "гълтачът" и задната част на гърлото директно стимулира главата на пениса, а не защото смучете ствола му. Много по-добър ефект се постига ако смучете и ближете главата, но и дълбокото поглъщане на пениса доставя голямо удоволствие.

След това идват тестисите ( ташаци, топки, яйца - наричайте ги както искате ). Те са много чувствителни на болка и обикновено не са обект на еротична стимулация. Ако мислите така- Грешите ! Можете да добавите много удоволствие в еротичната игра като обърнете внимание на тестисите. Но за тях по-късно.

Най-отгоре на пениса е отворът през който се изхвърля семенната течност (сперма) при еякулация.

Има и други части на тялото на мъжа които са чувствителни на орална стимулация.

Много мъже са чувствителни в областа на зърната на гърдите им. Други обаче не са. Разберете сама от кой тип е любимият ви.

В заключение - разгледайте добре пениса на партньора си. Изучете го. Намерете зоните му на чувствителност и приложете наученото с език и устни върху тялото на партньора си. Няма нищо по-добро с което можете да покажете любовта си към партньора ви от обожанието на пениса му и оралната му стимулация. image

Урок 2:

Тъжен факт е, че повечето жени не знаят как да смучат пенис. Обикновената заблуда е, че лапайки пениса и движейки сластно главата си надолу и нагоре докато мъжът свърши съответната жена е станала специалист по оралната любов. Това не е така. Когато за първи път правих орална любов и аз смятах така. Нямаше към кого да се обърна за съвет. Разбира се и вие можете да започнете неподготвени, но по-добре да знаете как да доставите върховна наслада на любимия си.

Да предположим, че сте използвали възможността да разгледате пениса на партньора си, да изследвате всяка част от него и да намерите чувствителните му точки. Вероятно вече знаете, че някои места са по-чувствителни от други.

За да наблюдавате реакциите на партньора си опитайте следното:

Докато еректиралият му пенис сочи нагоре хванете топките му в едната ръка и нежно оближете цялата долна част на пениса по дължина. Когато стигнете до часта, където започва главата леко и НЕЖНО я засмучете. Така ще можете да разберете коя част от пениса е най-чувствителна и доставя най-голямо удоволствие на любимия Ви. Освен ако той не е от камък ще получите ясни знаци, къде му доставяте най-голямо удоволствие. След като откриете тези зони - концентрирайте се върху тях. При повечето мъже това е пръстена, където главата се съединява с ствола и където е прикрепена ( или е била прикрепена преди обрязването ) кожата покриваща главата. С продължително близане и стимулиране на тази част от пениса ще накарате партньора си да свърши. Ако сте неопитна и искате да му доставите удоволствие бързо то аз ви предлагам да направите точно това за да се запознаете с природата на неговия оргазъм

Когато той е готов да свърши ще забележите промени в пениса му. Те ще бъдат същите всеки път, така че вие можете да се подготвите за оргазъма му. Главата на пениса може да стане малко по-голяма отколкото по време на ерекцията. Той може да придвижи бедрата си напред, което е рефлекс когато мъжете свършват. При повечето мъже точно преди оргазъма на върха на пениса се появяват една или няколко капки бистра течност. Когато това се стане вие ще знаете, че най-хубавото ще се случи всеки момент.

Къде трябва да бъдете докато смучете пениса му ? Между краката му, отгоре, в поза 69? Къде ? Поради структурата на неговият пенис, а също така и структурата на вашата уста, устни, език и зъби вие можете да постигнете най-голямо удоволствие за вас и за партньора викато коленичите между краката му и достигате неговия пенис отдолу вместо отгоре или отстрани. Ако не ми вярвате опитайте различни позиции ( по-късно ще опиша какви техники да използвате при тях ) и вижте коя е най-подходяща за вас и за партньора ви.

Урок 3:

Поемете твърдият му пенис в устата си, но не стискайте устни около ствола му. Започнете въртеливи движения с главата си. Пенисът му ще се търка в различни места в устата ви докато продължавате кръговите движения. Внимавайте със зъбите в този момент. Позицията при която сте на колене пред него е добра, но също толкова добра е позицията, при която партньора ви лежи, а вашата глава е точно над пениса му. Въртеливите движения трябва да се правят целенасочено по посока на часовниковата стрелка и обратно на нея. Това доставя огромно удоволствие на мъжа и може да продължи дълго. Аз съм имала по няколко оргазъма докато практикувам тази техника.

Урок 4:

Докато партньора ви стои а вие сте коленичила пред него повдигнете пениса му, който е вече леко твърд за да откриете тестисите му. Поставете езика си в долната част на тестисите му. Сега както държите тестисите му с вашият мокър език оближете целият пенис до самият му връх. Можете да си помагате с ръцете. Техниката е все едно че ближете сладолед ескимо. Малко мъже издържат на продължителна стимулация по този начин без да свършат.



Тагове:   ръководство,   ОРАЛЕН,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. orgasm - 1. turbo4 -
30.07.2008 14:40
За къде без ръко - удобство? ;-))
цитирай
2. анонимен - Тъжно констатирам:
30.07.2008 16:49
От всяка свирка- дърво не става...-:((((((
цитирай
3. gothic - Ама и след всяка свирка не става д...
30.07.2008 18:38
Ама и след всяка свирка не става дърво :)))))
цитирай
4. gahan11 - Дано повече жени го прочетТ!
31.07.2008 01:00
Дано повече жени го прочетТ!
цитирай
5. анонимен - Много добре е написано, но не знам ...
02.08.2008 18:23
Много добре е написано, но не знам дали ще ми
бъде от полза, защото спин се хваща и от орален секс,а доколкото разбирам, ако се ползва презерватив,то мъжът едва ли ще изпита удоволствие при облизването и смукането около главичката на члена, където се смята за най-възбудимото място. Това може да се прави само на човек, на който имаш изключително доверие, нещо което в днешно време е дифицит.
Та думата ми е, че не ми се умира заради кефа на някой мачо. Иначе съм чула, че мъжките хормони са много полезни за жените, бих искала да кажете нещо повече за това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orgasm
Категория: Тя и той
Прочетен: 1275083
Постинги: 26
Коментари: 645
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031