Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2008 01:04 - За еякулацията
Автор: orgasm Категория: Тя и той   
Прочетен: 2484 Коментари: 0 Гласове:
0



Забавете еякулацията

 image

Един от най-разпространените сексуални проблеми, който притеснява около една трета от мъжете под 30 годишна възраст, е бързото изпразване. Независимо от искреното си желание да се "удържат", тези хора редовно приключват преди партньорката им да е достигнала оргазъм. Еякулацията сякаш идва като гръм от ясно небе, оставяйки и двамата разочаровани и напрегнати. С течение на времето този на пръв поглед незначителен "дефект" може тотално да съсипе отношенията. Жената постепенно губи сексуално желание или тайно започва да мечтае за връзка с друг партньор. Мъжът пък става все по-неуверен в сексуалните си възможности. Все по-продължителен период му е нужен за да се възстанови за повторен контакт, а понякога и ерекцията става нестабилна. За съжаление в дългогодишната си терапевтична практика съм срещал не една двойка, стигала до раздяла следствие на подобно развитие.
Това наистина е много жалко, защото проблемът с бързото изпразване е един от най-лесно преодолимите. Решението му е свързано с изграждане на умение за самоконтрол над еякулацията. Никой мъж не се ражда с това умение, но всеки може да го придобие с целенасочени тренировки.
Техниката на притискането е един чудесен метод за новаци или за хора, временно останали без партньорка. Необходимо е да си отделите известно време всеки ден или през ден и да намерите място, където никой да не ви безпокои. Всичко се свежда до обичайното самозадоволяване, при което стимулирате с ръка члена си като използвате собствената си фантазия или подходящи видео материали по ваш избор. Поставете пред себе си и часовник за да сте в състояние да отчитате напредъка. Задачата е да постигнете колкото е възможно по-продължителна автостимулация без тя да доведе до еякулация. Когато почувствате, че възбудата застрашително нараства, намалете темпото или дори спрете за момент. Ако в определен момент усетите непреодолим импулс да свършите, обхванете ръба на главичката с палеца и показалеца на дясната си ръка и я притиснете достатъчно силно. Това ще предизвика потискане на рефлекса на изпразването. Възстановявайки отново стимулацията ще забележите, че този път позивът за изпразване ще се появи значително по-късно. Опитвайте се да отлагате възможно най-дълго този момент. На върха на възбудата, но преди да е започнало изпразването отново притиснете ръба на главичката. Тази процедура може да се извърши три - четири пъти, като накрая завършвате с еякулация. Ще ви направи впечатление, че след всяко поредно притискане позивът за еякулация се отдалечава все повече и повече. Така след няколко седмични "сухи тренировки" вие със сигурност ще може да контролирате еякулацията си и по време на сношение.
Ако при контакт с приятелката ви възбудата продължи да нараства твърде бързо, опитайте с презерватив. Той не само намалява усещанията ви, но и създава много по-голяма сигурност и за двамата.
За предпочитане е ако използвате поза, при която партньорката е отгоре. Съгласувайте предварително сигналите, с които ще и дадете знак да забави временно движенията си, когато усетите, че губите контрол върху еякулацията. Не забравяйте, че тази поза е свързана с много по-интензивна стимулация и за жената, така че дори и да свършите за същото време, много вероятно е това да стане едновременно с достигането на оргазъм от партньорката ви.
В периода когато полагате усилия за подобряване на еякулаторния контрол, добре е ако контактите ви са възможно по-чести. Това не само ще елиминира превъзбудата, но и ще съдейства за по-доброто "фиксиране" на новоизграденото умение за контрол.
Ако въпреки всичките ви усилия нещата не се променят значимо, съществуват и други методи. Те са свързани с временно използването на определени медикаменти. За това е необходима по-подробна сексологична консултация.
Никога не е късно да изградите умението да свършвате само когато вие пожелаете това. Не пропускайте шанса да дарите и себе си и партньорката си с пълноценни сексуални отношения.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orgasm
Категория: Тя и той
Прочетен: 1275047
Постинги: 26
Коментари: 645
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031